Meie külas on puhkpilliorkester

11. juulil 2023. toimus kiriku juures asuva seegi hoovis veel üks suvekontsert. Taas tuli külla Narva Muusikakooli Puhkpilliorkester Igor Teni juhatusel. Muusikud esitasid valsse, tangosid, marsse.

Muusika puudutab erilisel viisil inimese hinge: tuttavaid meloodiaid tahaks ikka ja jälle kuulata… Muusika kandis endaga kaasa erutuse ning pani inimesed tantsima ja keerutama. Isegi eakad, kes vaevaliselt kõndisid, tantsisid hea meelega ja liikusid ladusalt.

 Puhkpillimuusikal on eriline mõju inimeste ajuneuronitele, mis vastutavad hea tuju ja positiivsete emotsioonide eest, selgitab Narva Muusikakooli õpetaja Irina Vorobjova, kes on ka psühholoog. Seetõttu tulebki inimestele soov tantsida ja laulda, kuulates puhkpilliorkestri esitatud teoseid.

Pärast kontserti oli publikul palju tänusõnu ning soovid, et muusikud külastaksid neid veel. Loodame, et Narva Muusikakooli Puhkpilliorkestriga sõprus jätkub ning nad tulevad ka edaspidi seegi elanikele rõõmu valmistama.

Pildid ja video: https://drive.google.com/drive/folders/1-H4Lzx2UfbrCvMU6sRxPLoOpS54mvjQu?usp=drive_link